Byta Blandare i Södra Stockholm

Vi är ett VVS-företag som är aktiva i södra Stockholm, så som Skanstull, Huddinge, Medborgarplatsen, Gullmarsplan, Enskede, Årsta och Älvsjö. Vi hjälper privatpersoner, företag, fastighetsskötare och bostadsrättföreningar med allt inom VVS. Vi köper in blandare från toppleverantörer.

Experter inom Blandarbyte & Kranar

Vi har har installerat och ombyggt blandare till stockholmare i flera år. Det är en av våra expertiser och något vi är stolta över. Genom att byta ut din slitna blandare kan du både sänka energikostnaderna och ge ditt badrum en ny känsla. Engreppsblandare är vanligast, men blandare i gammeldags stil med två vred har blivit populära. Vi installerar bägge, beroende på vad kunden vill ha.

Auktoriserade Rörmokare

Samtliga av våra medarbetare och rörmokare är färdigutbildade och certifierade inom Säkert vatten och våtrumsbehöriga.  Vi kan utföra blandarbyten, kranar, packningsbyten, fabrikat, undercentraler samt felsökningar och besiktningar.

Kontakta våra VVS-Montörer idag

Om ni vill byta er blandare eller kran idag så är ni varmt välkomna att kontakta oss på vår e-mail:  vvs-installation@rormokare-sodermalm.se

Prisförslag? Kontakta en bra rörläggarfirma från Södermalm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *