Behöver du hjälp med att byta värmeväxlare i Stockholm?

Då har du hittat rätt företag för jobbet. Vi har hjälpt privatpersoner, företagare, bostadsrättsföreningar och andra kunder i bland annat Saltsjöbaden, Huddinge och Trångsund med att byta deras värmeväxlare. Vi tar fram en kostnadseffektiv lösning och ger dig full garanti på vårt arbete.

Vi hjälper dig hela vägen med bytet av värmeväxlare

Om du låter oss genomföra bytet av din värmeväxlare så hjälper vi dig hela vägen. Vi monterar ned och forslar bort den gamla värmeväxlaren och installerar den nya och säkerställer att allt fungerar som det ska. Om din värmeväxlare har varit i bruk i mer än 20 år kan det vara dags att byta ut den mot en ny.

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss

Som privat kund har du rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss för att byta värmeväxlare. Du kan läsa mer genom att besöka Skatteverkets hemsida.

Vad kostar det att byta värmeväxlare i Stockholm?

Om du behöver byta värmeväxlare i orter som Haninge, Mälarhöjden eller Hägersten är det oss du ska kontakta. Vi gör jobbet snabbt, noggrant och kostnadseffektivt. Vad det kostar får du reda på om du kontaktar oss så tar vi fram ett kostnadsförslag baserat på dina förutsättningar.

Prisförslag? Kontakta en bra rörläggarfirma från Södermalm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *