Golvvärme i Södra Stockholm

Vi utför installationer av golvvärme till privatpersoner, företag, fastighetsskötare och bostadsrättföreningar i södra Stockholm med omnejd. Vi har lång erfarenhet, med medarbetare som både kan snickeri och VVS.  

Trägolv med golvvärme

Golvvärme blir mer och mer populärt i nybyggda hus. Värmen är behaglig, och du slipper fula element i bostaden. Men ofta har den vattenburna golvvärmen lång reaktionstid när du skruvar upp eller ned temperaturen eftersom det tar lång tid att värma upp ett tungt betonggolv. Därför är vår vanligaste golvvärme installation i trägolv och som vi rekommenderar.  

Golvvärme i betong

Om du går runt och tycker det är lite kyligt om fötterna i huset kanske det är dags att skaffa golvvärme. Det är inte det minsta eller lättaste projektet du kan ge dig på, men det är värt besväret när du aldrig mer behöver frysa om fötterna. Vi kan även utföra installationer av golvvärme i betong, som i garage och liknande.

Kontakta oss idag

Vid installationer av golvvärme kan vi hjälpa er omgående. Kontakta oss på vår e-mail så fixar vi resten: vvs-installation@rormokare-sodermalm.se

Prisförslag? Kontakta en bra rörläggarfirma från Södermalm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *