Installera Värmepumpar i Södra Stockholm

Vi har lång erfarenhet av att installera värmepumpar till privatpersoner, företag, fastighetsskötare och bostadsrättföreningar. Vi har installerat pumpar och fjärrvärme till bostäder, hus och lägenheter i Skanstull, Medborgarplatsen, Huddinge, Älvsjö, Årsta och Enskede. Vi använder alltid material från NIBE.

Installation av luftvärmepump

Vid installationen av en luft-luftvärmepump ska en innedel och en utedel monteras. Dessa delar kopplas sedan samman med en köldmediekrets, som måste vakuumsugas med hjälp av en vakuumpump. Installationen ska utföras av en certifierad kylteknik. Våra installatörer är samtliga certifierade kyltekniker.

Varför välja värmepump?

Värmepumpar i hemmet börjar bli allt vanligare, vilket beror på att det är ett av de tryggaste uppvärmningssätten som dessutom är bland de billigaste. Värmepumpar är en värdefull investering som är både snäll mot miljön och ekonomin. Med vår erfarna personal kan ni känna er trygga med uppvärmningen för ert hus.

Kontakta en av våra installatörer idag

Om ni vill installera luftvärme eller värmepumpar, så kan ni kontakta oss på vår e-mail så svarar vi omgående: vvs-installation@rormokare-stockholm.se

Prisförslag? Kontakta en bra rörläggarfirma från Södermalm idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *